Skillnader i GM Keyless Entry Fjärrkontroller

Remote Keyless system infördes den amerikanska fordon under 1983. General Motors började erbjuda den nyckellösa fjärrkontroll som standard på alla sina W-klass bilar 1989, börjar med Buick Regal, Oldsmobile Cutlass Supreme och Pontiac Grand Prix. Under åren har skillnaderna i GM nyckellösa fjärrkontroller varit svag, men idag kan variera ganska mycket, beroende på priset på bilen. De nyaste fjärrkontroller kommer med högt specialiserade sensorer och levereras som standard med fjärrstart kapacitet. De allra flesta av General Motors nyckellösa fjärrkontroller levereras med samma standardiserade fyra knappkonfiguration de ursprungligen presenterade i slutet av 1980. Standard GM Keyless Fjärrkontroller

GM utfärdar en standard fjärrkontroll med de flesta bilar som kommer med fyra knappar: låsa, låsa upp, panik och trunk release. Dessa fjärrkontroller är hållbara och kan pågå i flera år innan batteriet behöver bytas eller funktioner sluta fungera korrekt. Dessa fjärrkontroller använder transponder teknik som avger en specialiserad frekvens för just din bil och är tillgängliga genom ett flertal uttag för byte.
Lyx Remotes

Cadillac och bilar inom samma pris intervall har en top-of-the-line Keyless fjärrkontroll som har en LED-skärm som övervakar alla system, inklusive däcktryck, mätarställning, bränslenivå och även inställningar för radio. Denna fjärrkontroll har standarden droppform av standarden GM fjärr, men det är inverterad att rymma LED-skärm och en låsa och låsknappen, en panik-knapp och en fjärrstart. Det kommer också att justera speglarna med dina egna personliga inställningar och automatiskt låsa upp dörrarna när du närmar dig. Denna fjärrkontroll finns som tillval.
Sports Car fjärrkontroller

Corvette och andra high-end GM sport bilmodeller använder keyless inresa och inte har en standardiserad nyckel. GM varnar för att förlora din nyckelbricka kommer att göra det svårt att komma in i din bil och driva på startknappen, som har ersatt en standardiserad tändning. Detta innebär att Corvette nyckelbrickan innehåller en nyckel som endast kan användas för handskfacket och till bagageluckan om strömmen bryts till bilen. Fjärrkontrollen kan manövreras från mer än 100 meter bort. Denna nyckel passar inuti nyckelbricka och kan endast nås om det dras från insidan. Fob är krökt och har knappar för panik, låsa /låsa och trunk release. Original sent 1980-tal fjärrkontroller för Corvette ingår endast ett enda lås /lås upp-knappen och en trunk release - dubbletter som finns tillgängliga för köp. OnStar applikationer som drivs från din mobiltelefon är också tillgängliga för detta fordon, och inkluderar fjärrstart.
Medelstora GM Fjärrkontroller

Nya GM mid-listan bilar sådana eftersom terrängen kommer med en switchblade fjärrkontroll som fälls nyckeln ur mitten av fob med en knapptryckning, vilket i sin tur gör det nyckelbricka och nyckel förenas. Den levereras med en fjärrstart, låsa och knapparna lås, trunk release och panik-knappen. Dessa nyckelbrickor är mer misstänkt för fel än de standardiserade nyckellösa fjärrkontroller, men är fortfarande kompakt och användbar. De arbetar effektivt mer än 100 meter bort från fordonet. Addera OnStar Keyless Entry

En ny utveckling inom GM är tillämpningen av Bluetooth och OnStar teknik Keyless remote inresa . Det kommer inte bara att du kan låsa och låsa din bil på distans, men programmet kommer också att ge dig tillgång till fordonsinformation som bränsle nivå och räckvidd, resterande olja liv och bränsleekonomi. Den nya applikationen kommer även att låta dig att starta bilen. Det kommer att lagra ramnumret och tillkalla en OnStar företrädare om problem uppstår när du kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128522.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.