Hur Syfte Bil Strålkastare

Auto strålkastare ger ljus på natten för körsäkerheten. Dagtid användning av lamporna ger extra synlighet för andra förare. För att fungera korrekt och säkert, strålkastare måste anpassas så att strålarna inte hindrar andra förare som kommer från motsatt riktning samtidigt belysa vägen framför dig. Du kan anpassa ditt fordons strålkastare med vertikala och horisontella justerskruvar i ca 45 minuter. Saker du behöver och White vägg eller garageport
Phillips eller skruvmejsel
svart eltejp
Måttband
Färgad
krita
Visa fler instruktioner

1

Mät upp en sträcka på exakt 25 meter från dörren till garaget eller en vägg. Parkera bilen, med strålkastarna riktade mot väggen, vid 25-fots märke. Med krita, markera garageporten med en rak linje över det på strålkastare nivå. Placera en stor plustecken (+) ovanför den första tredjedelen och sista tredjedelen av linjen. Rita ett stort "O" i centrum.
2

Öppna motorhuven för att exponera de vertikala justerskruvar på strålkastarna. Prop öppna huven. Hitta justerskruvarna genom särskild kortplats i strålkastaren fäste. Den skruvhuvudet riskerar upp till huven.
3

Slå på strålkastarna så att de pekar på linjen. Placera strålkastarna till halvljus inställning. Om lamporna är högre än de plustecken ovanför linjen, vänder strålkastaren vertikal justering skruvar åt vänster för att sänka dem tills de når plustecken. Justera tills strålkastare halvljus inställning ljus visar toppen av balken 3 inches ovanför mitten krita linje. Strålkastaren nedersta raden bör vara 2.1 inches under kritlinje
4

Gå till framsidan av strålkastarna och lokalisera den horisontella justerskruvar,. De oftast är placerade i det övre högra hörnet av monteringskonsolen. Vrid skruvarna åt vänster eller höger för att justera de horisontella inställningarna för belysningen tills de når plustecken. Dessa plus tecken är "kink" markerar för strålkastarens inriktning. Den "knut" är en krök i strålkastaren som gör de två lamporna för att röra sig mot varandra när linje.
5

Justera den horisontella skruvarna tills ljusstrålarna är inom 2 inches av plustecken . Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128514.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.