Min Dodge RAM 1500 startar inte

Dodge Ram 1500 är en stor och kraftfull lastbil. Det kan vara frustrerande när det inte startar korrekt. Sådana problem kan vara av allmän karaktär eller kan vara specifika för Ram. Under årens lopp har det funnits flera skäl till varför Ram har återkallats som kan förklara varför din inte startar som den ska. Instruktioner
1

Vrid nyckeln i din Dodge Ram till "on" läge, men starta inte bilen. När nyckeln är i tändningslåset och rätt placerad, kontrollera att dina strålkastare eller torkarna arbetar. Om de inte fungerar, har batteriet dräneras eller dött och behöver laddas eller bytas ut i enlighet därmed. Vrid nyckeln för att starta trucken
2

. Om du hör ett klickande ljud, är startmotorn trasig och behöver bytas. Om startmotorn fungerar men motorn inte vev, då bränsleledningen eller dess komponenter kan vara källan till problemet.
3

Kontrollera vätskenivåer. Om du gör det kan varna dig för en läcka, vilket kan leda till att motorn beslagta och inte längre starta. År 2004 var Dodge Ram 1500 återkallade på grund av problem med överföring fästen som orsakade transmissionsolja att läcka.
4

Häll i ytterligare gas. Medan Dodge Ram 1500 är utrustad med ett bränsle indikator på instrumentpanelen, kan mätaren vara fel ibland. 1500 rymmer 26 liter vanlig blyfri bensin. Häll i minst en gallon och försök starta trucken igen.
5

Ta bort tändstiften och dra sedan bort tändkabeln. Peka på tråden till en metallyta och titta efter en gnista. Om det inte gnista, är pluggarna skjuter inte motorn ordentligt. I detta fall kommer tändstiften behöver bytas.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128512.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.