VA automatisk inspektion Krav

Commonwealth of Virginia kräver att alla registrerade fordon passerar en årlig besiktning. Denna tillsyn skall utföras av en mekaniker certifierad som säkerhet inspektör på en certifierad besiktning station. Dessutom är vissa län och städer i Virginia kräver också en halvårsvisa utsläpp kontroller som måste göras på en station certifierade att utföra inspektionen. Utsläpp Inspektion

län Arlington, Fairfax, VA, prins William och Stafford, och städerna Alexandria, Fairfax, Falls Church, Manassas och Manassas Park kräver fordon att passera ett utsläpp inspektion. Dessa inspektioner är giltigt i två år och måste utföras vid en certifierad utsläpp inspektion station. Den utsläpp inspektionen bör kosta mer än $ 28 med en extra $ 2 per år debiteras när fordonet är registrerat.
Lights, Horn och bromsar

Under den årliga inspektionen, mekanikern måste kontrollera att ljusen, signalhorn och bromsar fungerar och uppfyller statens krav. Strålkastarna kontrolleras för att säkerställa att de uppfyller typ, mål och krav utgående. Signalljusen kontrolleras för att säkerställa att de är den godkända typen och uppfyller färg-och synlighet. Hornen är testad för att säkerställa att den är i gott skick och kan höras minst 200 meter bort. Bromsarna, inklusive parkeringsbromsen, inspekteras med avseende på slitage och skador.
Däck, styrning och fjädring

Däcken måste inspekteras för mönsterdjup, sprickor eller skador. Styrsystemet och fjädring måste inspekteras för att säkerställa att fordonet inte har en farlig grad av förslitning. Mekanikern kommer att inspektera ratten, Hjulaxel anpassning, stötdämpare, ram, fästen och blockerar hissen. Eventuella hittades frågor kommer att kräva reparationer göras innan en ny inspektion klistermärke utfärdas.
Speglar, Fönster och Body

Mekanikern måste också se till att spegeln och fönstren inte skadas och ge tillräcklig synlighet vägen. Kroppen av fordonet måste också kontrolleras för att säkerställa att det inte finns några hål eller förhållanden som kan vara farliga för de åkande och några läckor i avgassystemet eller bränsletankar. Dörrarna skall vara operativa och säkerhetsbältena måste vara den godkända typen och korrekt installerade.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128508.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.