Så här ansöker Black Chrome

Black Chrome kan uppnås genom bordläggning eller målning. När uppnås genom målning, det är faktiskt den baslack som bestämmer färgen på krom. Den allestädes närvarande silverfärgade krom, till exempel, uppnås med en bas av silver eller vit färg och tillämpa krom måla över basen. Black Chrome erhålls med en svart grundfärg. Saker du behöver
Respirator
HVLP maskinen (om du inte använder aerosol sprayfärg) katalog Svart basfärg
uretan eller akryllack klarlack
Metal chrome måla
putstrasa

Visa fler instruktioner
1

Applicera en svart baslack till en förberedd och grundad yta. Eftersom du kommer att behöva arbeta i ett garage eller annan inomhusmiljö för att försäkra en jämn yta fri från damm, pollen och andra "skräp" i luften, se till att bära en respirator.
2

Applicera klarlack och låt det härda i minst 24 timmar. Glöm inte respiratorn.
3

Spraya på ett tunt lager av krom färg, "damma" objektet snarare än översvämningar den med färg. Håll sprayburk eller sprutpistol 10 till 12 inches bort från objektet du målar. Ditt mål är ett lätt, även insättning av färg. Vänta 2 eller 3 minuter och spraya på en annan päls. Fortsätt på samma sätt tills du har uppnått grundlig, jämn täckning. Låt färgen torka i minst en timme.
4

bort all färg damm från objektet, med en putstrasa. Applicera 01:59 skikt klarlack för att skydda din nya svart krom finish.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128498.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.