Hur att få svar på Automotive Felsökning Frågor

Bilar är komplicerade maskiner, vilket innebär många saker kan gå fel med dem. Men när bilen börjar ge dig problem, försöker lista ut vad som är fel med det kan vara svårt, särskilt om du inte är bekant med mekaniken. Lära var du ska leta, och få en arsenal av pålitliga referenser, kan du spara både tid och pengar. Det finns många ställen att hitta dina svar. Instruktioner
1

Rådgör bilens instruktionsbok. Om du inte har använt den på länge (eller någonsin), kan det vara i handskfacket. Denna handbok innehåller nästan allt du vill veta om din bil, inklusive ett diagram över motorn, hur man byta ut vissa delar, vad de ska göra i nödsituationer och mer. Börja alltid med din manual när man letar efter svar.
2

Ring en återförsäljare. Hitta en återförsäljare nära dig som säljer samma märke av bil som din. Även om återförsäljaren inte sälja dig bilen, han är oftast villig att hjälpa till att besvara din fråga.
3

Fråga en expert på nätet. Det finns en mängd olika webbplatser (se Resurser) som gör att du kan bläddra frågor från andra användare, samt ställa en egen fråga. Var specifik, och följa upp om det behövs. Några av dessa webbplatser avgift för svar, men de lovar tillfredsställelse.
4

Ring en mekaniker. Vissa mekanik erbjuda mer rådgivning än andra, men om du inte kan få ett rakt svar av någon, ringa en annan. Det kan vara svårt för dem att bedöma din bil utan att se det personligen, men många av dem är mycket kunniga och bör kunna åtminstone vägleda dig i rätt riktning. Om du använder samma mekaniker gånger och har byggt en relation med honom, kalla honom först.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128489.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.