Hur får röklukt ur en bil

Oavsett om du precis köpt en begagnad bil som ägdes av en rökare eller du eller någon av dina passagerare har rökt i bilen, kan lukten av inaktuella cigarettrök vara en avstängning. Cigarettrök tränger djupt in i ytorna av ditt fordon, inklusive klädsel, mattor och ännu hårdare ytor såsom dina fönster. Medan sluta röka kan tyckas självklart svar, kommer det bli inte din bil av lukten helt. Saker du behöver
bakpulver
Dammsugare
Glasrengöringsmedel handdukar
Papper
Handdukar
Lukt-eliminera instrumentbräda Cleaner Review Vinäger
små behållare
Kattsand
Visa fler instruktioner
1

Strö bakpulver över bilens heltäckningsmatta och stoppade interiören, och även på instrumentbrädan och andra ytor. Låt det sitta i en halvtimme eller mer innan dammsugning dessa ytor.
2

Rengör alla inre fönster med fönsterputs. Spraya rengöringsmedel på windows och använda pappershanddukar eller mjuka handdukar att torka av renare. Du kanske märker att handdukar blir svart från avlägsnandet av den avsatta rök på fönstren.
3

Rengör din bils instrumentbräda och andra hårdare ytor med en lukt-eliminera rengöringsmedel lämplig för ytor i ditt fordon. Använd en mjuk handduk att gnida renare på ytorna. Använd en ren handduk att torka bort eventuell överflödig lösning.
4

Blötlägg rena handdukar i vinäger. Placera handdukar till öppna plastbehållare och placera en i fronten och en i baksätet på bilen. Låt dem sitta över natten. Ta dem nästa dag.
5

Sätt kattsand i ditt askfat för att absorbera lukten av framtida cigarettfimpar. Du kan sätta kullen i en öppen plastpåse för enklare rengöring. Också alltid använda din askkopp eller aska flick ut genom fönstret (ej rumpor), om du är en rökare som vill befria din bil av lukten. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128484.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.