Hur du ändrar en strålkastare i en Suzuki Forenza

Strålkastare på ett fordon är viktiga säkerhetskomponenter till förarna. Strålkastarnas glödlampor brinner ut, precis som vanliga glödlampor. När strålkastarna på en Suzuki Forenza utbrändhet eller fel, måste de bytas ut. Headlight glödlampsbyte kan göras nästan var som helst så länge du har reservlampor. Saker du behöver
Socket /skiftnyckel
Latexhandskar
H1 ersättningslampa (helljus) katalog H7 ersättningslampa (halvljus)
Visa fler instruktioner

1

Öppna huven och stötta vid behov.
2

Skruva ur de två skruvarna och en mutter säkra strålkastarhus på plats med hjälp av en hylsa eller skiftnyckel och vrida moturs. Vrid strålkastaren locket moturs för att ta bort det Addera 3

Koppla loss kablarna från baksidan av lampan. Ta bort fjädern som håller glödlampan på plats. Sätt på dig ett par latexhandskar. Ta bort den gamla glödlampan och byt ut den.
4

tillbaka glödlampan våren och anslut kablarna till den nya glödlampan. Sätt tillbaka strålkastaren locket genom att vrida det medurs tills det är ordentligt.
5

tillbaka strålkastaren bostäder genom att skruva i de två skruvarna och en mutter, med hjälp av en skiftnyckel. Vrid skruvarna och medurs tills de ligger tätt. Stäng huven och testa nya strålkastare för att se om det fungerar. Ta bort de latexhandskar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128469.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.