Hur installerar jag Keyless inträde i en 2003 Honda Accord?

Installera ett nyckellöst system för inresa i en 2003 Honda Accord inte kräver några verktyg. Processen är densamma för att installera en ny fjärrkontroll till systemet, men gör det raderas alla tidigare installerade fjärrkontroller från minnet. Du kommer att behöva programmera om original fjärrkontroller under processen. Så länge som alla åtgärder är klara inom fem sekunder efter varandra kommer du att ha flera keyless inresa fjärrkontroller programmerade till din bil. Saker du behöver
Programmerad keyless inresa fjärrkontrollen
Visa fler instruktioner
1

satte nyckeln i tändningslåset och vrid nyckeln till "On" läge. Tryck antingen på "Lock" eller "Lås upp"-knappen på någon av fjärrkontrollerna. Vrid nyckeln i tändningslåset till "Lock". Upprepa proceduren ytterligare två gånger med samma keyless inresa fjärrkontrollen.
2

Vrid nyckeln till "On" läge. Tryck antingen på "Lock" eller "Lås upp"-knappen på samma fjärrkontroll du har använt tidigare. Dörrarna låses då och låsa på egen hand för att indikera början av programmeringsläge.
3

Tryck antingen "Lock" eller "Lås upp"-knappen på alla fjärrkontroller som du vill programmera till systemet, inklusive de fjärrkontroller som tidigare installerats på bilen innan du börjar processen. Framgångsrik programmering av fjärrkontroller indikeras av dörrarna låsning och upplåsning automatiskt. Vrid nyckeln i tändningslåset till "Lock" för att avsluta programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128453.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.