Hur till låsa upp en Chevy Stereo

Chevy ägare som reparerar eller lägga till externa enheter till deras lager stereo måste låsa upp sin fabrik stereo vid återanslutning till fordonets batteri . Den stöldskydd funktion som ingår i moderna huvudenheter kräver framgångsrikt inträde av säkerhetskoden innan stereon kan styras . Du hittar upplåsningskod i den ursprungliga bruksanvisningen , eller från en auktoriserad General Motors återförsäljare . Instruktioner
1

Slå på tändningen , men inte starta motorn .
2

Slå på stereon . Displayen kommer att visa fyra nollor .
3

Tryck och håll nere vänster pil tills de första två nollor börjar blinka . Släpp det och tryck igen för att ändra värdet av de två första siffrorna . Tryck på knappen volymkontroll för att låsa värdet . Gör likadant med den högra pilknappen för att ändra de andra två siffrorna .
4

Slå på stereon . Om koden är korrekt, kommer stereon slås på . Om koden angavs felaktigt , kommer displayen att visa " ERR . " Om du felaktigt anger koden tre gånger , kommer du inte att kunna försöka igen , och kommer att behöva se en tekniker på generalagenten för att få ditt reset säkerhetskod .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128444.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.