Lägga till en generator till en RV

En fritidsfordon eller RV, oftast kommer med många funktioner som kräver en kraftkälla. När dessa funktioner används, kommer de att dra ur RV batteri om du bifogar en generator på fordonet. Vissa husvagnar inte kommer med möjlighet att fästa en generator, så du måste installera ett fäste också. Mounts kommer i prefabricerade byggsatser som gör det enkelt att montera. Bifoga din generator är då en lätt uppgift. Saker du behöver
Monteringssats
Generator Review Skruvmejsel
Clamps
PVC-rör
Flexibel slang
30-amp brytare
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

hitta den bästa platsen att montera din generator. Den bakre stötfångaren fungerar oftast väl för montering av din generator. Om din RV har ett fäste redan finns, kommer den att listas i bruksanvisningen. Konsultera din instruktionsbok för att hitta fästet.
2

ihop ditt köpt mount. Om din RV inte har ett fäste ingår, måste du köpa en. Följ tillverkarens anvisningar för att installera det säkert på ditt fordon.
3

Anslut bränsleförsörjningen av RV till generatorn. Vissa fordon kan inte ha möjlighet att fästa generatorn till det, i så fall ansluta den till en propan tank.
4

Clamp en flexibel slang till avgasporten och klämma den andra änden till ett PVC röret. Utloppsporten är passagen från motorn till avgasröret. Montera röret till sidan av RV. Detta kommer att hjälpa till att hålla avgaser borta från RV och ge generatorn ordentlig ventilation.
5

Anslut en transfer switch som går från AC utgången på generatorn till RV strömförsörjning. Överföringsomkopplaren är vanligtvis en 30-amp brytare som är ansluten i RV och tillåter dig att ta makten från RV eller från generatorn som behövs.
6

Anslut generatorn till ett batteri som ska starta den utan att använda RV batteri.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128437.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.