Den ljusaste baklyktor

Baklyktor används på bilar och motorcyklar så att folk kan inte bara se dem bakifrån, men vet när de saktar ner. Bakljusen är också används på cyklar, men främst för att ge synlighet så att folk kör kan se cyklisten när de är bakom dem. Den ljusare bakljus, desto bättre människor att kunna se dig och svara dig på vägen. Ljusaste Bil baklyktor

LED-lampor skapar de ljusaste ljus bil svans och används som standard i de flesta nya bilmodeller. Det finns olika ljusnivåer av dessa LED-lampor, med de högre numrerade lökar är den ljusaste. 30-LED-lampor är bland de ljusaste av dessa lampor tail light, och är lätt att köpa från ett företag som Ljusstarka lysdioder. Dessa LED-bakljus kan köpas i ett antal olika färger, från rött till grönt till blått, men färgade lampor är olagligt i vissa stater. Ju fler lysdioder som ingår i bakljusen, kommer desto ljusare bakljuset vara.
Brightest Motorcykel baklyktor

motorcyklar är mindre och lättare med färre säkerhetsfunktioner än bilar, förlitar de sig på starkt ljus och behovet av att synas mer än de flesta fordon på vägen. Ett företag som heter Bright Ass Lights gjorts extremt starkt ljus för utryckningsfordon så att de kunde vara bättre sett när de slår på sina sirener. Däremot har företaget nyligen gjort och sälja ljusare små LED-lampor som enkelt kan installeras på motorcyklar, vilket gör de ryttare som mycket säkrare. Bright Ass Lights faktiskt har patenterat sina egna LED-lampor, möta och överträffa ljusstyrka krav i alla 50 stater för bakljus.
Cykelbelysning

Cyklar, vilket regelbundet dela vägen med bilar och motorcyklar, förlita sig på bakljus så att andra fordon kan se dem på natten. Den DiNotte LED Ultra bakljus drivs med fyra AA-batterier och är 140 lumen ljus, ljusare än någon annan cykel bakljus på marknaden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128433.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.