Hur polska Bränsletankar

Bränsletankar består av aluminium för korrosionsbeständighet, styrka och elasticitet. Exponering för luftburna dammpartiklar, föroreningar och element väder orsakar tankar aluminium bränsle blir grådaskig och tråkig. Slipande smutspartiklar kan tränga aluminiums naturliga oxidskikt, vilket gör metallen mer benägna att korrosion. Regelbundet polering bränsletankar återställer deras reflekterande glans och skyddar dem från väder och vind. Du måste rengöra tankar aluminium bränsle ordentligt innan polering dem. Lyckligtvis kan grundläggande förnödenheter hjälpa dig att putsa och återställa tankar aluminium bränsle. Saker du behöver
Plasthink
1 msk. flytande diskmedel
1 tsk. vit vinäger
Microfiber rag
Nylon skurborste
Ren handduk
Auto vax
skumapplikator
Två frottéhanddukar
Visa fler instruktioner

1

Flytta tanken till ett skuggat område, om möjligt. Låt tanken att svalna helt.
2

Fyll en plasthink med 1 liter varmt vatten. Tillsätt 1 msk. av flytande diskmedel och 1 tsk. vit vinäger till vattnet. Blanda lösningen omsorgsfullt.
3

Fukta en microfiber trasa i lösningen. Torka av fuktig trasa över tanken för att ta bort smuts, förorenar sot och annan yta. Skrubba envis smuts med en nylon skurborste. Alltid följa riktningen av metallen spannmål. Ofta Skölj trasan och skurborste med färskt vatten för att förhindra att ansöka om ett nytt grime till tanken.
4

Skölj tanken med färskt vatten för att tvätta bort den lösningen och lös smuts. Rengör tanken helt, och sedan torka den ordentligt med en ren handduk.
5

Applicera ett tunt lager av Auto vax till tanken, med en skum applikator. Följ vaxet tillverkarens anvisningar på produktens etikett. Applicera vaxet i långa drag, något överlappande varje slag av en tum. Ge den polska torka helt.
6

Torka tanken med en frottéhandduk för att ta bort vax rester. Hand buff tanken med en annan frottéhandduk med cirkulära rörelser.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128406.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.