Hur du berätta om din Supercharger är dåligt?

En kompressor hjälper kraft luft genom ett fordons motor. Ju mer luft som går igenom, desto effektivare motorn. Men om bilen släpar vid acceleration, får mindre gas millage eller läcker, kan det betyda att kompressorn är fel - vilket påverkar motorns förmåga att effektivt bränna en blandning av bränsle och luft. Instruktioner
Tecken på dålig Supercharger
1

Scan bilens dator för att avgöra varför kontrollera motorn ljuset är på. En dålig kompressor - bland annat problem med bilen - kan orsaka ljuset att aktivera
2

Meddelande om fordonet har problem accelererar.. Mer kraft, och därför mer luft, behövs som ett fordon accelererar. Om motorn har problem att få luft bildar kompressorn, då blir det svårt att accelerera.
3

Bestäm om bilens gas körsträcka försämras. Om kompressorn inte tvingar in luft i motorn, då miles körda per gallon kommer att minska.
4

Lyssna efter en clacking buller på framsidan av kompressorn när fordonet går på tomgång. Detta indikerar att det inte finns tillräckligt med olja i kompressorn, och kompressor kopplingen har smält eller löst.
5

Kontrollera färgen på växlarna. Om växeln har vänt blå-svart eller svart, då finns det inte tillräckligt med olja i systemet. Kuggarna kan också ha slitits ned på grund av brist på olja.
6

Kontrollera för droppande eller läcker olja från kompressor. Det kan betyda att kompressorn har överfyllt med olja.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128377.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.