Hur göra din bil går tystare

Om din bil är oroande alla i grannskapet eller få stirrar på trafikljus, bör du börja med enkla och sunt sätt att lugna din bil. Alla bilar gör ljud när du slår på tändningen. En bil bör ha en jämn, spinnande och lugnt ljud. Om ljudet av din bil är inte så trevlig, bör du vidta åtgärder för att rätta till problemet. Den vanligaste orsaken till varför bilar gör höga ljud är ett fel på ljuddämparen. Instruktioner
1

Observera streck för att vara säker på att inga tjänster lamporna lyser. Service lampor anmäla dig vanligtvis av en punktering, av motorproblem, för låg bränslenivå och när det är dags att byta olja. Om någon av dessa lampor är tända, bör du gå till problemet därefter.
2

Undersök ljuddämparen. Ljuddämparen huvudsyfte är att "dämpa" eller tysta ljudet av en bil avgassystem genom att distribuera ljud genom olika ventiler eller rutter för att göra den producerade ljud lättare på örat.
3

Look efter tecken på rost. Ljuddämpare kan bli så rost-smittade att hål börjar synas i tunn metall beklädnad.
4

Ha ett diagnostiskt test som utförs på ditt fordon. Ett diagnostiskt test kommer att eliminera alla andra möjliga orsaker som högt ljud kan ha innan du rikta din fulla uppmärksamhet på ljuddämparen.
5

Hitta din närmaste butik ljuddämparen reparation. Du kan hitta ett antal butiker ljuddämpare reparation i din lokala telefonkatalog.
6

ombesörja att ljuddämparen bytas. Kostnaden för ljuddämparen själv plus arbetsmarknaden beror på märke och modell av din bil.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128222.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.