Hur man programmerar Fjärrkontroll för en 1998 Chevy Blazer

Om 1998 Chevrolet Blazer är utrustad med ett nyckellöst system för inresa, kommer du att kunna styra låssystemet med ett nyckellöst fjärrkontroll. Denna fjärrkontroll kommer i form av en nyckel fob och har tre knappar på den. Man låser dörrarna, låser man dörrarna och den tredje knappen poppar öppna ryggen. För nyckeln FOB ska fungera måste du ställa in din nyckelbricka genom att programmera den genom Blazer programmeringen. Saker du behöver
nyckelbricka
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt nyckeln i Blazer tändningen, tryck och håll nere "Lås" knapp på förarsidan dörrpanelen. Fortsätt att hålla denna knapp under hela proceduren tills ombedd att släppa den.
2

Vrid nyckeln så långt det går utan att veva Chevy motorn. Detta är känt som "On" läge.
3

Vrid nyckeln tillbaka till utgångsläget. Känd som "Off", är detta vad tändningen var inställd på när du först in nyckeln.
4

Upprepa steg 3 och 4, släpp sedan "Lås upp"-knappen. Dörrarna kommer att låsas och låsas upp för att informera dig om att du har angett nyckeln programmeringsläge.
5

Tryck och håll inne "Lock" och "låsa upp"-knapparna på nyckeln FOB i 30 sekunder eller mer . Fortsätt att hålla knapparna tills dörren låses slås på och av igen.
6

Vrid tillbaka nyckeln till "ON" för att gå ur programmeringsläget, sedan testa nyckelbrickan.

Addera .from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128218.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.