Hur man programmerar en 1996 Ford Explorer nyckelbricka

En FOB hänvisar till en nyckelring eller enhet som du fäster dina bilnycklar till så att de inte går vilse. Medan vissa tjänar bara ett dekorativt syfte, kontrollerar en trådlös nyckelbricka låssystemet på din bil. Den 1996 Ford Explorer kommer med ett nyckellöst system för inresa som kräver en viss typ av FOB för att låsa och låsa upp dörrarna. Medan din återförsäljare borde ha gett dig en FOB, kan du programmera om det skulle bli något fel. Saker du behöver
1996 Ford Explorer nyckelbricka
Startnyckel
Visa fler instruktioner
1

Sätt Explorer nyckeln i tändningslåset och vrid den så långt som möjligt innan veva Ford motor. Detta är känt som "Run" tändningsläge.
2

Vrid tillbaka nyckeln till basen tändningsläge. Detta är "Off" och du kommer att kunna ta ut nyckeln. Ta inte ut nyckeln ur tändningen ännu.
3

Upprepa steg 1 och 2 ytterligare fyra gånger så att du har vänt från "Off" till "Kör" för totalt 5 gånger. Detta måste ske inom 10 sekunder. På den femte och sista sväng, lämna nyckeln i "Run" och vänta på dörrlåsen att cykla på och av. Detta gör att du vet att du har angett Explorer FOB programmeringsläge.
4

Tryck på valfri knapp på nyckeln FOB och vänta på att dörren låses till cykeln igen. Fjärrkontrollen kommer nu programmeras till Ford Explorer.
5

Vrid nyckeln till "Off" och ta ur nyckeln. Detta lämnar programmeringsläget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128217.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.