Tillsatser för att stanna motorn Läckage

Motorolja i bilen tjänar syftet att smörja motorn så kolvarna lättare kan köra din vevaxeln . Läckande olja inte bara är dyrt , men det kan vara farligt också. Oljan läckan kan påverka hur andra delar av bilen arbete. Lyckligtvis , på marknaden finns många tillsatser som lovar att hjälpa till att stoppa läckan . Packning Tillsats

ventilpackningen eller headern återfinns överst på motorblocket . Det är det som skapar tätningen mellan motorblocket och huvudet . Efter att den har använts under en lång tid , kan packningen torka och spricka , som tillåter olja att läcka när den pumpas genom packningen. En packning tillsats kommer att hålla , eller ansluta sig till plasten och hjälpa till att återförsluta packningen .
Plastbeläggning
Additives

gjorda av plast päls motorn och skydda den från allmänt slitage . Plasten faktiskt inte fastnar på motorn som den skulle behöva för mycket värme för att kunna göra detta. I stället flyter den genom motorn och sticker vidare till andra delar av plast. Även om detta kan hjälpa till med tillfälliga läckor , så småningom plasten kommer att bilda ett slam , som påverkar hur bilen körs .
Performance Tillsatser

Dessa speciella tillsatser inte nödvändigtvis bidra med läckor , men bidrar till att öka prestandan på din bil , vilket i sin tur hjälper bilen att undvika att utveckla en läcka . Vissa tillsatser kan tunna olja i bilen , vilket gör det lättare att köra genom motorn . Detta kan hjälpa till att stoppa läckor från att hända .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128205.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.