Hur man installerar Mud Guards

stänkskydd, stänkskydd eller stänkskydd är små plast eller klaffar gummi utformade för att passa i hjulhuset på ett fordon och förhindrar smuts och skräp från att komma på den sida av fordonet och skadar lacken. Stänkskydd kan vara särskilt användbara vid våta och leriga förhållanden där skräp kan flyga av däcken. Många stora lastbilar kommer standard med stänkskydd som ofta idrotten någon form av design. Några bilar levereras med stänkskydd, men fordonsindustrin butiker erbjuder stänkskydd utformade för att passa de flesta fordon. Installera stänkskydd tar lite tid, men de kommer att skydda din färg och hålla bilen ren. Saker du behöver
Marker
Borra
Borrspetsar
skruvmejsel
nivå
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på ett jämn yta. Beroende på din bil, kan du behöva ta bort däcket för att installera stänkskydd.
2

Håll leran vakt upp till hjulhuset för att se hur det kommer att passa. Du kanske kan rada upp hålen i stänkskydd med bultarna som håller fender liner på plats. Om hålen inte rada upp, markera platsen för monteringshålen på den inre fender med en markör.
3

Följ anvisningarna på stänkskärmen förpackningen. Det bör berätta vad storlek borr du behöver. Använd en borr för att försiktigt borra det första hålet. Hålen måste gå in plåten i hjulhuset för att hålla skruvarna för stänkskydd. Om du bara borra i fender liner, kan skruvarna håller inte.
4

Montera Mud Guard med hårdvaran och medföljande skruvarna. Dra inte åt skruvarna. Använd ett vattenpass för att se till att leran vakt hänger jämnt. Anmärkning hålen vid behov och borra resten av hålen.
5

Montera alla skruvar genom leran vakt och dra ner dem. Om du använder de befintliga monteringshålen på inre fender, se till att skruvarna kan rymma den extra tjockleken på stänkskärmen. Dra åt alla skruvar.
6

Upprepa steg 1 till 5 för att installera de övriga tre stänkskydd på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128179.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.