Hur du justerar höjden på en kopplingspedal

Justera höjden på bilens kopplingspedal är inte alls så komplicerat på det kan verka. Allt du behöver göra önskade justeringar är en uppsättning metriska öppna skiftnycklar, en 12-tums linjal och en ficklampa. När du justerar bulten pedal stop (eller farthållaren), är allt du behöver göra justera tryckstången så det finns nog spela i pedalen. Med rätt instruktioner, kan du justera kopplingspedalen till den perfekta önskad höjd. Saker du behöver
Metric öppna skiftnycklar
Ficklampa
12-tums linjal
Visa fler instruktioner
1

Använd lämplig storlek skiftnyckel till lossa justeringsskruven (farthållare switch), som kommer att höja pedal upp till önskad höjd. Sju inches är standard storlek för många fordon som standard.
2

Justera riggbulten fria lek genom att justera tryckstången ligger bakom pedalen. Använd din ficklampa om du inte kan se stången klart. Lossa låsmuttern på tryckstången med skiftnyckel tills du har önskad pedal spela utan att skjuta in stången. Dra åt justeringsbulten du lossade i det sista steget Addera 3

Kontrollera att kontrollera pedalen är fri lek är på önskad nivå. Mängden fri lek innan slår allt motstånd är ofta satt till 0,04-0,12 inches. Om du inte är nöjd med den nivå av fri lek, upprepa steg ett och två igen som behövs, tills du får det rätt.
4

Kontrollera pedal releaser (eller når sin tillbakadragandet punkten) Efter 2.76 inches eller mer. Tillbakadragandet punkten är när pedalen förlorar sitt motstånd gång utsläppt från brandväggen till dess förvalda läge. Upprepa steg ett till fyra för att få önskad höjd och funktionalitet kopplingen om du inte är nöjd med det första försöket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128175.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.