Hur Lås upp mina nycklar i en 2000 Ford Focus

Låsa en uppsättning nycklar inuti en bil kan vara en frustrerande upplevelse. När du behöver din nyckel för att låsa, låsa upp, driva och starta bilen, kommer det att vara obrukbar utan dina nycklar. Beroende på din situation, finns det flera alternativ för att hämta nycklarna instängda i en 2000 Ford Focus från fri till en fast avgift. Saker du behöver
Vehicle Identification Number (VIN)
Visa fler instruktioner
1

ringa polisen och be om lock-out service. Officerare bär ofta rätt verktyg, inklusive Slim Jim, att låsa bilen dörrar. Om ett barn är låst inne i bilen, kommer polisen att svara för en nödsituation. Om ingen person är låst inne i fordonet, kommer svarstiderna variera.
2

Ring AAA om du har ett medlemskap. Hitta telefonnumret på baksidan av din AAA medlemskort. Medlemmar av AAA emot Vägassistans, vilket inkluderar lock-out service.
3

ringa en låssmed. Dessa yrkesgrupper har den utrustning och kunskap för att låsa upp en bil utan att skada din bil.
4

Få en extra nyckel gjort. Ring en lokal återförsäljare och ge dem VIN. Du kommer också att behöva ge dem bilmärke, modell och år och bevis på ägande. Har en vän plocka upp dig och ta dig till generalagenten för att få ersättning tangenten.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128166.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.