Hur man tar bort Rostiga Bakre Rotorer

Bakre broms rotorer kan kräva snabba om ovanliga ersättning som en del av den reguljära fordonsunderhåll. De bakre bromsarna kan läcka bromsvätska på tillfälle, och blandas med fukt och en urholkning av skyddande beläggning på bromsdelar, kan rost uppstå. Du kan ha dina rotorer bort av en professionell broms mekaniker eller du kan göra det själv. Fordonsägare som tycker att det är nödvändigt att ta bort de bakre rotorerna kan anställa någon och alla åtgärder för fastnat rotorer. Saker du behöver
Tire block
Däck järn
Jack
Jack står
Skiftnyckel
Hylsnyckelsats
Ratchet
Flat skruvmejsel
Kedjesmörjmedel
Dead-slag hammare
Brake Parts Cleaner Review Stålborste
Visa fler instruktioner
1

Ställ fordonet på en plan yta. Dra åt parkeringsbromsen och stäng av motorn. Placera däck block framför framdäcken.
2

Lossa muttrarna på de bakre hjulen med däck järn. Placera domkraften under ramen i den bakre delen av fordonet och lyfta de bakre däcken från marken. Placera domkraften under fordonets baksida och sänka bilen på läktaren.
3

Ta bort drivhjulen "muttrarna och ta tillbaka däck off.
4

bort bromsok slide bultarna med nyckel eller hylsa och spärrskaft. Lyft tjocklek från bromsok fästet och bromsbelägg. Häng bromsoket ovanför bromsen med ett gummiband, låt inte bromsoket hänga med bromsledningen
5

Bänd bromsbeläggen från facken i bromsok fästet med en skruvmejsel.. Ta bort de två Bromsokshållare bultarna med nyckeln. Lyft bygeln från den bakre rotorn och ställ den åt sidan.
6

Spray kedja smörjmedel på baksidan av vänster rotor, vid anslutningen till hjulnavet på baksidan av skivan. Flytta till den högra sidan av fordonet. Ta av hjulet, bromsok, bromsbelägg och bromsok fästet. Spray kedja smörjmedel på baksidan av rotorn. Återgå till den vänstra sidan.
7

Strike mittsektionen av den vänstra bakre rotorn med en död-slag hammare. Mellan strejker, greppa sidorna av skivan och försöka dra den från hjulnavet tills den glider fritt. Upprepa knacka på högra bakre rotorn tills den frigörs från bindningen av rost.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128150.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.