Battery Installation i en 2007 Impala SS

När batteriet dör i 2007 Chevrolet Impala SS, kommer bilen inte att starta och tillbehören kommer inte att fungera. Batteriet är monterat strax bakom säkringen panelen på förarsidan av motorrummet. Trots ribban monteras ovanför batterifacket, kan du komma åt och ta bort batteriet själv på några minuter för att spara på bekostnad av en som har en verkstad byta ut den. Köp ett nytt batteri hos en bildelar återförsäljare eller Chevrolet återförsäljare. Saker du behöver
hylsa och spärrskaft set
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Stäng av alla tillbehör i din Impala och ta ur nyckeln ur tändningslåset .
2

Höja huven. Lossa och ta bort skruvarna på den svarta ribban över batteriet område med en hylsa och spärrskaft. Ställ stången åt sidan. Koppla bort den negativa kabeln med en skiftnyckel. Upprepa detta för den positiva kabeln.
3

Ta bort skruvarna på spännband med en hylsa och spärrskaft. Skjut spännbandet ur vägen. Ta ut batteriet ur facket, försiktigt glida förbi gruppcentralen.
4

Skjut det nya batteriet på plats och placera spännbandet. Dra åt bultarna som håller fast bandet, med hjälp av en hylsa och spärrskaft.
5

Sätt tillbaka den positiva batterikabeln. Dra kabeln med en skiftnyckel. Upprepa detta för den negativa kabeln. Byt ribban och dra åt skruvarna med en hylsa och spärrskaft. Stäng huven.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128099.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.