Hur Läs gruppcentralen på en 1995 BMW 318I

När det blir mörkt och dina 1995 BMW 318i lamporna tänds inte, kan du ha en trasig säkring. Säkringar utformas så att säkerheten för bilens elsystem. Deras funktion är att förhindra att det elektriska systemet från att brinna ut och fattar eld. För att hitta orsaken till ett elektriskt problem, måste du först titta i säkringsskåpet för att kontrollera att en säkring har brunnit ut. Den 1995 318i E36 series BMW säkringsboxen har en beskrivning av varje komponent på insidan av omslaget, tillsammans med ett diagram för att identifiera den enskilda säkringen. Att räkna ut ett elektriskt problem på en 1995 318i, liksom övriga E36 BMWs serien, måste du veta hur man läser gruppcentralen. Saker du behöver
Bruksanvisning eller reparationshandbok
Visa fler instruktioner
1

utsläpp och öppna huven genom att dra i spaken på den övre vänstra sidan av chaufför- fotutrymme. Säkringarna är på fender, intill chaufför-side brandvägg, täckt av ett svart lock.
2

Dra uppåt på den främre fliken på locket, sedan framåt för att lossa från det bakre huset flikarna . Addera 3

Vrid säkringscentralen täcka över att exponera undersidan. Undersidan av locket har etiketter av all relevant information som rör säkringsboxen. Den översta etiketten anger säkringen nummer och strömstyrka. Centret etiketten anger vad varje säkring skyddar. Den undre etiketten, som är tryckt på plasten i höljet, indikerar säkringen layout och numrering.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128036.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.