Hur man programmerar en Mazda 6 Key

Som de flesta moderna bilar har Mazda 6 en fjärrnyckel för inresa till bilen. Du kan behöva programmera nyckeln när du först få bilen om den är ny. Du kan också behöva programmera nyckeln om du har ersatt ett batteri, eftersom detta kan leda till att nyckeln inte längre att synkroniseras med bilen. Fjärrnyckeln eller fob kommunicerar med bilens färddator för att öppna dörren. Det är möjligt att programmera nyckeln själv utan att behöva besöka din Mazda-återförsäljare. Saker du behöver Begagnad Mazda 6 nycklar
Visa fler instruktioner
1

öppna dörren på förarsidan och sitta i bilen med dörren öppen.

2

Tryck på "lock"-knappen på insidan av dörren. Tryck låsa omedelbart efteråt.
3

Sätt i nyckeln i tändningslåset. Vrid nyckeln till läge "ON", sedan iväg igen. Upprepa processen tre gånger inom 10 sekunder.
4

Stäng bildörren och öppna den igen. Upprepa processen två gånger till så att du gör detta totalt tre gånger. På tredje gången dörren ska vara öppen. Dörrarna låses och sedan låsa upp automatiskt.
5

Tryck på låsknappen på fjärrkontrollen två gånger mycket snabbt. Dörrarna kommer att låsas och låsas upp när du trycker på knappen. Ut ur bilen och stäng dörren. Testa knappen genom att trycka på lås och lås igen. Du har nu programmerat Mazda 6 tangenten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128025.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.