Hur till låsa upp en 1995 Saturn Without a Key

Flottan av Saturn fordon omfattar sedaner, sport utility fordon, minibussar, kombibilar och konvertibler. Varje Saturnus är utrustad med en unik nyckel som används för att låsa upp dörrarna och makt och starta bilen. Om du låst nyckeln inuti din 1995 Saturn och du inte har ett extra, behöver du förmodligen att kontakta en professionell för att få nyckeln ut utan att skada bilen. Instruktioner
1

Ring polisen, speciellt om det är en nödsituation där det finns en bebis eller barn i bilen. Polisen gör ofta en Slim Jim verktyg för att låsa bilens dörrar. Om detta inte är en nödsituation och ingen person är inlåst, anteckna detta i ditt samtal.
2

Ring AAA, om du är medlem. Medlemmar av AAA får vägassistans som normalt omfattar lockout tjänsten. Om du inte är medlem, registrera dig i händelse av framtida lockout. Addera 3

Ring ditt försäkringsbolag för att kontrollera om din försäkring innehåller vägassistans. Vissa försäkringsbolag har vägassistans och lockout service i sin politik.
4

Kontakta en låssmed. Dessa yrkesgrupper har oftast erfarenhet av att använda en Slim Jim utan att skada bilen.
5

Ring en bärgningsbil företag. Dessa företag utför typiskt verktyg lockout tjänsten att låsa upp bilar.
6

Besök din lokala Saturn återförsäljaravtal. Förse återförsäljaren med ditt VIN, titel fordon, fordonets registreringsnummer och körkort för att ha en ersättare nyckel gjord och förhindra framtida lockouter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128006.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.