Hur man byter batteri i en Lexus ES 350 FOB Key

Tillverkas av Toyota Motor Corporations lyx fordon varumärke, Lexus ES-seriens fordon är nybörjar medelstora lyxiga sedaner som har varit i produktion sedan 1989. Releasedatum för 2007 års modell, sparkade Lexus ES350 från den femte generationen av ES fordon och presenterade en elegant redesign, liksom praktiska tillval finns funktioner som ett nyckellöst system för inresa. När batteriet i din Lexus ES350 keyless inresa fob dör, kan du slutföra batteribyte processen på bara några minuter. Saker du behöver
Byte CR2032 batteri
Visa fler instruktioner
1

Hitta det lilla silver strömbrytaren på undersidan av din Lexus ES350 keyless inresa fob. Skjut omkopplaren hela vägen till höger och ta bort den mekaniska nyckeln från den elektroniska fob.
2

Undersök keyless inresa fob för att lokalisera den lilla skåran som avslöjades genom att ta bort den mekaniska nyckeln. För in spetsen på den mekaniska nyckeln i spåret och arbeta den fram och tillbaka tills halvorna av elektronisk fob separat.
3

Använd spetsen på mekanisk nyckel för att bända ut det gamla batteriet ur batterifacket, sätt i ett nytt CR2032 batteri, var noga med att polariteten blir rätt. Observera att batterifacket är monterat på baksidan av kretskortet i den elektroniska fob.
4

Passa in de två halvorna av den elektroniska fjärrstyrning fob. Använd fingrarna för att tillämpa mild till måttligt tryck på båda halvorna av fob tills de klickar ihop.
5

Sätt den mekaniska nyckeln i Lexus ES350 elektronisk fob. Tryck in mekanisk nyckel tills du hör att den klickar på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/128001.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.