Hur man programmerar en transponder nyckel för 2008 Chevy 3500HD

Generellt har amerikanska biltillverkarna programmering instruktionerna i bruksanvisningen för programmering av en ny transponder nyckel. Detta är inte fallet med din 2008 Chevy 3500HD. Chevrolet kräver att du tar den tomma nyckeln i antingen återförsäljare eller en licensierad leverantör för Chevy transponder nycklar. Detta betyder antingen att gå igenom en bil låssmed eller gå till Chevy återförsäljare och beställa en nyckel, som måste programmeras. Det är inte billigt att byta ut en transponder nyckel, men det finns sätt du kan spara pengar och få jobbet gjort snabbt. Instruktioner
1

Pris nycklar nätet. Ta del av avgiften för en Chevy 3500HD nyckel.
2

Ring din återförsäljare för att se om de kommer att programmera nyckeln för dig om har beställt den på nätet. Ibland kommer de att säga nej till både egna och säkerhetsskäl. De skulle mycket hellre sälja dig en själv med en särskild avgift för nyckeln och programmering. Generellt är de det högsta priset du hittar per nyckel och säkert för programmering. Om du vill ha en extra, fråga dem om de rabatt en andra nyckel. Ofta är priset det samma för varje enskild tangent. Tacka dem för deras tid och sedan göra några jämförelser shopping.
3

Ring en bil låssmed som du har hittat med hjälp av en professionell låssmed organisation. Fråga låssmed om han är en auktoriserad leverantör för Chevy tangenterna och, om så är fallet, hur mycket han tar betalt per nyckel. Om du har förlorat dina nycklar och kan inte göra det till generalagenten, sedan be fordonsindustrin låssmed hur mycket han tar ut för att leverera nycklarna. Om tiden är inte en fråga och du har hittat en nyckel på internet som är billigare, be låssmed om han kommer att matcha priset eller om han kommer att programmera en nyckel som är köpt på nätet. Kom ihåg att fråga vad han avgifter för extra nycklar. Vanligtvis en låssmed debiterar nästan halva priset för varje ytterligare tangent du köper.
4

Beställ din nyckel från den källa som ger det bästa priset för tjänsten. Ofta kommer en bil låssmed ge dig bästa pris och service. En låssmed kan veta mer om billås än en tekniker på ett återförsäljaravtal som inte är utbildad i lås professionellt. Han har också möjligheten att ersätta och underhålla en fast tändning utan att du behöver krångla med en bogserlina.
5

Test nyckeln i bilen för att säkerställa att den fungerar korrekt.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127934.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.