Chevy 2008 Impala FÄRGER

Färg kan vara en betydande faktor i köpet av ett fordon som det ofta är reflekterande av en förares personlighet. Färgen och typ av färg bidrar till glans och slut för en bil. 2008 års Chevrolet Impala är en rymlig fullstora familj sedan och finns i 10 färger, av vilka många är neutrala och metallic. White

Vitt är en av den klassiska bilen färgerna. Det är neutralt och subtilt skiljer bilen från andra. Även vita tenderar att dölja damm och lättare smuts lätt, kommer mörkare lera och smuts syns. Den vita för 2008 Impala är ljusa och glänsande.
Svart

Black anses en annan av den klassiska bilen färgerna. Som ett elegant och sofistikerat val, är det en nackdel att den visar damm, smuts och repor lätt. Som med vit, finns det inget behov av att uppdatera färg för trendiness. Som en av de få icke-metalliska färger för 2008 Impala serien, har denna svarta en blank och elegant yta.
Metallics

2008 Chevrolet Impala erbjuder otaliga metalliska färger. Metallicfärger har små, jämnstora flingor av aluminium läggs till basfärg för att producera en gnistrande effekt. Bilar med metalliclack ändrar inte färg när tittade på från en annan vinkel, och de kommer att ha en mycket uppenbar glans. 2008 Impala färger inkluderar: Slate Metallic, en mörkgrå med metalliska undertoner, mörk silvermetallic, en lättare version av Slate Metallic, Imperial Blue Metallic, ett glansigt mellanblå, Mocha Bronze Metallic, en grå /brun mix, Gold Mist Metallic, en ljus guld;. Silvertone Metallic, en lätt till medium silver och svart granit Metalliskt
Reds

2008 Chevrolet Impala är också erbjuds i två röda markeringar. Precision Red är ett medium till mörkt glänsande röda, medan Red Jewel Tintcoat är ett medium cherry red, lättare än Precision Red. Många röda fordon använder en nyans päls som ett sätt att särskilja nyanser. Mörkare röda är lämpliga för Chevrolet Impala eftersom de är vanligtvis förknippas med lyxbilar. Ljusare reds tenderar att vara associerade med sportbilar.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127916.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.