Hur man tar bort den bakre torkarblad på en RX 330

RX 330 är en lyx crossover görs av Lexus. Dess rundade bakrutan gör en bakrutetorkare nödvändigt att hålla rutan fri vid körning i stormigt väder. Bakre torkarblad bör bytas årligen för säker körning. Saker du behöver
Reservkniv
Visa fler instruktioner
1

Lyft armen bort från bakrutan. Dra armen rakt bakåt från fönstret tills det klickar för att frigöra den från att torka mekanismen medan du byta kniv.
2

lokalisera låset på undersidan av avstrykarhölje och tryck ner den till låsa upp gummit bladet från höljet. Låset på RX 330 är en liten plast flik med en nedåtpekande pil nära slutet av torkaren. Addera 3

Dra ner ordentligt på den gamla kniven för att ta bort den från bostäder. Ta bort de två små remsor av metall spänningar från gamla blad och montera en på vardera sidan av det nya bladet.
4

Skjut den nya kniven tillbaka in i huset, styra det i facket med fingrarna. Skjut spänningen remsor ner så de är centrerade mellan bladet och höljet. Snap låsfliken stängd.
5

Skjut armen torkarbladet försiktigt ner mot fönstret. Vrid den bakre torkaren på låg för att se det nya bladet fungerar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127877.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.