Hur man hittar en Silver Målade Honda Replacement Driver Mirror

Hitta matchande reservdelar för att reparera ett skadat fordon kan vara en utmaning att på grund av det stora antalet bilar på marknaden idag. Honda bilar kommer i en mängd olika färger och modeller, inte alla delar matchar varandra och även måla färger kommer att variera från år till år. Hitta matchande reservdelar till din Honda kan göras med tid och lite tur. Saker du behöver
Honda billack kod
Bil informationen
Visa fler instruktioner
1

hitta och spela all din Hondas relevant identifierande information, inklusive dess år modell, specifik bilmodell och VIN-nummer. All denna information bör vara på din bil titel.
2

Ta reda på vad tillverkaren färgkod för "silver" bil är.

Bara för att bilen verkar vara silver för blotta ögat betyder inte att Honda kallar färgen "silver". För att få ny spegel som passar din bil helt, måste du räkna ut vad tillverkaren färg kulörkod din Honda är. Titta in i förarsidans dörr sylt och tagit del av den uppsättning av siffror och bokstäver som anges direkt under "EXT. COLOR 'på etiketten. Färgkoden borde vara något NH84C3.

Om informationen om färgkod saknas, kontakta din lokala Honda återförsäljare och ge dem ditt VIN-nummer för att ta reda på vad färgkod bilen är.

3

Ring din lokala junkyards och bildelar lager tills du har möjlighet att hitta en Honda förarsidan spegel. Om du inte vet var du ska börja, kanske du kan ringa din lokala Honda återförsäljare för att få en lista över organ butiker och bildelar leverantörer som de rekommenderar. Beroende på ålder av din bil, kan generalagenten ha ens en ersättare spegel i lager eller att kunna beställa en direkt och ha det målas för att matcha din bil.
4

Ge delar leverantörer med den information du har samlat om din Honda bil, inklusive vad gör det, vilket år det gjordes och vilken färgkod den ursprungliga bilen målas. Du kan ha tur och hitta en spegel från en liknande årsmodell bil som redan är rätt färg.

I händelse av att du inte kan hitta rätt färg spegel, köpa spegel som är närmast i färg vad du letar efter och har det målas för att matcha din bil från en lokal body shop.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127845.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.