Cool Car Paint System för Primary Colors

Kör på vägen, de flesta bilar smälta in i varandra, ser liknande med entonig färg system. Du kan välja att vara annorlunda och köra en bil som sticker ut och märks. En cool färgsättning som innebär grundfärgerna kan vara vägen att gå. Custom Car färg system visa upp din personlighet och kommando uppmärksamhet. Om du inte har erfarenhet av automatisk målning, är det bäst att hitta en professionell för att slutföra jobbet som klantiga lack kan vara dyra att åtgärda. Logo

Ett antal seriefigurer och superhjältar har logotyper av grundfärgerna. Måla din bil blå och tillsätt Superman symbolen till huven, som är röd och gul. Mighty Mouse är känd för sin röda och gula outfit. Om du är ett stort fan av Warner Brothers, är dess logotyp blått och gult.
Inspiration

När du letar efter färg idéer, personalen i "Sport Truck" Tidningen antyder söker inspiration i miniatyr leksaksbilar, som ofta har utarbeta måla mönster. Även om det kan tyckas märkligt då, bläddra bilen gången på din lokala leksaksaffär, söka efter bilar med svala blå, gul och röd färg mönster.
Flames

Flames målade längs sidan av en bil är en cool klassisk färgsättning finns på bilar som hot rods. De primära färgerna rött och gult kan bilda ljusa färgade remsor av brand längs dina dörrar. Du kan ta det till nästa nivå genom att lägga lågorna till ditt tak, huv och bakluckan, i stället för att bara sidorna.
One Color
p Det är inte nödvändigt att använder alla tre grundfärgerna för att få en cool färg system för din bil. Välj rött, blått eller gult och använda olika nyanser av en av dem i hela bilen. Till exempel kan du börja med en mörk gul på huven och gradvis bleknar till en ljusare gul för längre tillbaka du går på bilen. Addera Checker Board

en verkligt distinkt färgsättning på din bil, gå till en checker-board mönster av blått, rött och gult som spänner över alla synliga ytor på bilen. Du kan gå för stora torg för en djärv look eller små rutor för att skapa en nivå av visuell förvirring.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127830.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.