Hur att rada upp kolvringar

Installera kolvringar är en viktig och ett avgörande steg när man sätter ihop en race motor. Detta steg innefattar rada upp varje kolvring, tillämpning av en kombination som kommer att försegla dess förbränningstrycket ovanför kolven. Detta kommer också att hjälpa skrapa oljan rätt av dina cylindrar så att de inte kommer att förorena motorns förbränningsprocess och även överföra värmen från kolven i cylindern väggen. Du kan börja rada upp dina kolvringar och installera dem med bara fingrarna. Instruktioner
1

Placera expander ringar på Oljeskrapring att hjälpa till att hålla dem på plats. Detta kommer att rensa olja utanför cylinderväggarna medan kolven färdas nedåt. Se till att fjäderns ändar ringar är korrekt monterade.
2

Placera varje skrapring över en fjäderring, installera ringen närmast till toppen av kolven först. Låt skrapring att överlappa leden mellan våren ringen med minst 1 tum.
3

Montera den andra skrapan ringen, så att den överlappar den andra sidan av öppningen av våren ringen.
4

Arbete i montering-line mode för att installera ringarna i ordning på varje kolv. Detta kommer att bidra till att påskynda processen och undvika misstag.
5

Ställ varje kolv i en un-fastklämd eller öppen skruvstäd och installera den andra kompressionsringen. De flesta ringarna är märkta för att ange deras installation ställning, till exempel "Second kompressionsring" eller "Top kompressionsring." Installera alla andra kompressionsringar innan du installerar resten av de bästa kompressionsringar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127814.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.