Min 1998 Dodge Kommer inte Crank

Bil problem är nervpåfrestande. Att gå ut på morgonen, det händer försöker starta bilen och har ingenting tenderar att göra för en lång dag. Vrida nyckeln och har ingenting att hända innebär en stor fråga med din bil. Diagnostisera problemet kan du åtminstone förstå vad som händer och driva alternativ för fastställande av problemet. Med en 1998 Dodge, diagnostisera en motor som inte kommer vev är en process i tre steg. Instruktioner
diagnostisera problemet
1

Kontrollera ditt batteri och anslutningar. Kontrollera att kablarna är lösa eller frånkopplad linjer. Spåra den positiva linjen till reläet och leta efter några brända, smält, eller frånkopplad trådar. Om några kablar är frånkopplade eller skadad, byt omedelbart och testa.
2

fälttest ditt batteri. Ett enkelt test av batteriet består i att vrida på strålkastarna. Om lamporna tänds men är svagt, kommer du att få fart ditt fordon eller ladda batteriet. Om lamporna verkar så ljust som vanligt och de övriga elektroniken i bilen fungerar normalt också, då frågan inte kan vara batteriet. Om lamporna eller annan elektronik misslyckas med att slå på, har du antingen en säkring fråga eller en kortslutning i en av dina trådar. Addera 3

Hitta din gruppcentralen. Inom bruksanvisning är en lista över de olika säkringar och platser. De flesta nyare bilar har två platser för säkringar, under instrumentbrädan och i motorn. Säkringen som styr tändningen är typiskt i Power Distribution Center ligger i motorrummet nära batteriet för de flesta undanmanöver.
4

Inspektera alla säkringar och reläer för eventuella interna brännskador, bryter av säkring, eller andra indikationer på att säkringen har gått. Byt ut eventuella funktionshinder säkringar eller reläer och testa ditt fordon. Kontrollera även säkringarna inuti fordonet. Denna säkring panel är typiskt placerad på vänster sida av instrumentbrädan i undanmanöver.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127808.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.