Chrysler Pacifica startar inte

Den 2004 Chrysler Pacifica var första årsmodellen för detta fordon. Den Pacifica anses vara en crossover, mellan en sedan och en sport-utility vehicle. År 2004 var endast en trim nivå av Pacifica produceras. Om du stöter på ett problem med Pacifica startar ordentligt, det finns ett par saker som du kan felsöka hemma innan undersöker möjligheten av mer kostsamma reparationer. Instruktioner
1

Kontrollera ditt batteri. Om batteriet är mer än tre eller fyra år gammal, kan det behöva bytas. Om det är en nyare batteri, kan det ha blivit dränerad och behöver laddas. För att kontrollera batteriet, vrida om nyckeln i tändningslåset till läge "ON", men försök inte att starta Pacifica. Försök att slå på belysningen eller vindrutetorkare. Om de inte kommer på, är batteriet dött eller dräneras. Öppna huven på din Pacifica och titta på batteriets kabelanslutningar. I många fall kommer korrosion, rost eller ens smuts orsaka dålig anslutning till batteriet. Rengör batteriet med en trasa om möjligt. Om korrosion är dåligt, kan du behöva att mejsla del av den innan du försöker göra ren den.
2

Kolla din instrumentbräda. Med nyckeln fortfarande i "On" läge, titta på instrumentbrädan i din Pacifica att se om det är uppmärksamma dig på en specifik fråga. Det kan ha en gas ljus, olja ljus eller check-motorn ljus som är så att du vet att den har upptäckt ett problem. Kör aldrig en bil som inte har någon gas eller olja, eftersom du kan orsaka allvarliga skador.
3

Vrid nyckeln i tändningslåset. Om du hör ett klickande ljud, indikerar detta att startmotorn har gått dåligt och behöver bytas ut. Om startmotorn fungerar och bilen startar efter en kort stund, lyssna efter en knackar buller eller undersöka om du känner ett ryck rörelse. Runkar indikerar att du har ont om bränsle och kan inte ha en gas mätare som fungerar ordentligt för att göra dig uppmärksam på detta. En knackar ljud kan indikera ett större problem i motorn för din Pacifica och kommer att behöva ytterligare diagnostiseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127789.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.