Min 1994 Toyota Camry startar inte

Toyota Camry är en japansk-made bil som har producerats sedan 1980. De tidiga modellerna var kompakt, men 1994 års version anses vara en medelstor bil. Reparera en Camry på en mekaniker kan vara ett dyrt, så om du har problem med din Camry start, kan du ta några felsökningssteg. Instruktioner
1

Öppna din huva och kontrollera batteriets anslutningar för korrosion, rost, eller smuts. Detta kan påverka kopplingen mellan bil och ditt batteri. Du kan rengöra anslutningen på flera sätt. För korrosion som har byggts upp, kan du behöva att mejsla bort en del av de korrosion innan du kan rengöra den. En trasa och vatten är tillräcklig för att torka av anslutningarna. Hälla en koks över anslutningarna kan också hjälpa eftersom kolsyran hjälper till att bryta ner korrosion och rost.
2

Vrid nyckeln i tändningslåset till läge "ON", men inte starta bilen . Slå på lamporna eller vindrutetorkare. Om de inte fungerar, så att batteriet är dött eller dränerad och behöver laddas eller bytas ut. Titta på instrumentbrädan i Camry att se om några varningslampor, såsom olja ljus, kontrollera motorn ljus och gas ljus, belyses. Dessa kan indikera varför bilen inte startar ordentligt.
3

Slå bilen på. Om bilen inte startar och du hör ett klickande ljud, är startmotorn fungerar inte och måste bytas ut.
4

Lyssna och känsla för andra avslöjande ljud eller åtgärder. Om startmotorn svängar och bilen startar efter en stund innan han dog, kanske du kan känna ett ryck eller höra en knackning. Runkar kan indikera en brist på bränsle, även om din bränslemätare inte göra dig uppmärksam på det. Knackar indikerar ett djupare problem inom din Camry som behöver ytterligare diagnos.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127783.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.