Hur man byter 1997 BMW Strålkastare

En BMW är en lyxig bil. Under 1997 genomfördes BMW olika förändringar. Z-serien fått en större motor och 5-serien lades två nya modeller som presenterade nya motorer samt. Reparera en BMW, även en som är äldre som årsmodell 1997, kan vara ett dyrt förslag. Du kan utföra mindre underhåll och reparation billigt hemma utan hjälp av en professionell. En av dessa uppgifter är att byta halogenstrålkastare på BMW. Körning med icke-arbetande strålkastare kan vara farligt och kan ge dig en biljett. Enligt Autohausaz.com, bör du kontrollera dina strålkastare varje månad som en del av rutinmässigt underhåll. Saker du behöver
Ersättningslampa
Visa fler instruktioner
1

Leta glödlampan som behöver bytas ut genom att öppna huven och hitta på baksidan av strålkastare montering. Glödlampan är innesluten i ett svart lampskyddet.
2

bort svarta skyddshöljet genom att vrida av glödlampan i en moturs riktning. Vrid Addera 3

lamphållaren moturs och dra ut den från enheten.
4

Dra ut glödlampan ur uttaget.
5

Skjut in den nya lampan i sockeln. Var noga med att använda handskar eller använd en trasa för att hålla den nya glödlampan. Olja från kroppen kan orsaka lökar att värma ojämnt, vilket orsakar brott och sprickor.
6

Skjut hylsan tillbaka in i strålkastare montering och vrid medurs för att låsa. Täck lampan med den svarta lampskyddet och vrid locket medurs för att låsa.
7

Testa din glödlampan genom att vrida på motorn för att se om strålkastaren fungerar.
Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127778.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.