Hur man tar bort styrstaget Bussningar

De bakre armar på ett fordon är de delar som fungerar med upphävande av bilen. Armarna går mellan chassit av bilen och hjulaxlarna och möjliggöra den nödvändiga förflyttning av bilen. Inom armarna finns det en liten cylindrisk bussning som gör utrymme för ledarna hos systemet. Om din styrstaget bussningen alltför sliten eller rost, måste du ta bort den för att rätta till skadorna. Saker du behöver
Bil jack
Jack står
Lug nut Remover Review Ratchet
Socket
Steel mallet
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på fast, plan mark och höja den bakre änden med en domkraft nog att arbeta under det. Både höger och vänster sida av den bakre delen av bilen måste säkert stödjas med stadiga pallbockar.
2

Ta bort de bakre däck och hjul med en lug nut remover. Koppla från sensorn bromsen linje med de bakre armarna genom att dra bort det försiktigt. Addera 3

Ta ut skruvarna som håller de bakre armarna i bilen med hjälp av ett Ratchet och uttag. Försiktigt in den bakre armen på ett bord eller arbetsyta.
4

Stå direkt bakom styrstaget med det ordnade lodrätt framför dig. Bussningen bör vara vinkelrät mot dig inom armen.
5

Pound på insidan av armen för att tvinga bussningen med hjälp av en stål klubba. Du bör tvinga genomföringen till sidan av armen som är utsatt när armen är monterad i bilen.
6

bort båda bussningarna på samma sätt och fortsätta att hantera de bakre armarna men du behöver. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127772.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.