Hur får man bättre körsträcka från min Ford V10

Söker förbättrad gas körsträcka för din Ford V10 är ett säkert sätt att lindra ditt bankkonto och för att säkerställa fortsatt skötsel och underhåll på din bil. Men det finns en initial kostnad som krävs för att göra några ändringar i din lastbil. Om du inte vill spendera några pengar för att förbättra din gas körsträcka, då måste man accelerera försiktigt och undvika bogsering. Var medveten om att även om du kan installera funktioner för att förbättra din gas körsträcka, kommer det att ta tid innan du ser dina kostnader tillbaka i form av gas besparingar. Saker du behöver
Chip med bränsleekonomi inställning
Kall luft intag
dubbelt avgassystem
Gasspjällshus spacer
Scan mätare
Visa fler instruktioner
1

Pumpa dina däck med tillverkarens rekommenderade PSI och installera ett nytt luftfilter. Kontrollera lufttrycket i däcken varje gång du får gas för att säkerställa att du alltid kör på fullt pumpade däck och installera ett nytt luftfilter var 10.000 miles.
2

Köp ett chip för din Ford V10. Se till att det är ett chip med en bränsleekonomi inställning. Chipet kommer att tillåta dig att ha ökad kraft när du behöver det och sparar bränsle när du inte gör det.
3

Installera en kall luftintag, ett dubbelt avgassystem och ett spjällhus spacer. Dessa tillåter din motor att köra mer effektivt genom att ta in mer luft.
4

Installera en scan mätare gjord för Ford V10. Denna typ av mätare kan du spåra resultatet för din motor. Du kan bestämma exakt vad gas körsträcka du får och spåra resultatet av din motor så att den alltid körs optimalt.
5

köra så mycket som möjligt när motorn är varm. Om att göra flera ärenden eller göra flera stopp, planera dina resor att begränsa motorkylning mellan stoppen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127761.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.