Hur man använder ett hopp för laddning Bilbatterier

En hoppa laddare, eller hoppa box, är en bärbar enhet som kan starta en bil som har ett dött batteri. Ett hopp laddaren är i huvudsak ett bärbart batteri med hopp kablar inbyggda i det, så att du kan använda den på samma sätt som du skulle använda en kör bil för att hoppa starta din döda batteriet. När du startar din bil med ett hopp laddare, kan du helt enkelt motorn gå att ladda batteriet fullt. Saker du behöver
Skruvmejsel
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen och dra åt parkeringsbromsen. Stäng av luftkonditionering, radio och alla lampor. Pop huvfäste och höja huven för att få tillträde till batteriet. Batterier kan vara inrymt i olika platser i bilar. Om batteriet i din bil är inte omedelbart synliga, hänvisa till din ägare handbok för att lokalisera batterifacket.
2

Kontrollera battericellerna. Om bilens batteri dog på grund av en åderlåtning på strömmen från att lämna dina nycklar i tändningslåset eller lamporna påslagna, sedan en enkel hopp kommer att åtgärda problemet. Men om orsaken till din döda batteriet är inte självklart, att du måste fylla cellerna i batteriet. Med hjälp av en skruvmejsel, lyft cellen täcker. Titta inuti cellerna för att se om vattennivån är låg. Det finns ingen fyllning i de flesta batterier, men vattnet bör nå toppen av cellen. Om vattnet är låg, hälla vatten i battericellerna en i taget. Byt ut alla celler omslag.
3

Anslut terminalerna. Anslut den röda terminalen klämman från hoppet laddaren till den positiva polen stolpen på bilens batteri. Den positiva inlägg kommer att märkas med ett plustecken, en röd markering, eller båda. Anslut den svarta terminalen klämman från hoppet laddaren till den negativa batteripolen. Den negativa inlägg ska märkas med ett minustecken, en svart märkning, eller båda.
4

Starta om batteriet. Med kablarna ansluts, slå på hoppet laddaren genom att bläddra eller slå på strömbrytaren. Den elektriska kretsen från hoppet laddaren till bilens batteri är nu aktiv. Starta motorn på din bil. Du kan behöva göra två eller tre försök innan motorn startar, eftersom det kan ta tid för makten att överföra till bilbatteriet.
5

Med bilen fortfarande igång, vrid hoppa laddaren och kopplar loss kablarna. Ta bort kablarna i omvänd ordning som du använde för att fästa dem, ta bort den svarta klämman från den negativa posten först, och sedan ta bort den röda klämman från den positiva inlägg. Stäng huven. Låt bilen att köra i minst 30 minuter för att ladda batteriet fullt.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127740.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.