Hur man köper en nyckelbricka Online

Det är oerhört frustrerande att förlora dina bilnycklar. Vad värre är på bekostnad av att ha dem ersättas. Om din nyckelring höll fjärrkontrollen nyckelbricka, då är du förmodligen dubbelt frustrerad. Spara pengar genom att köpa din nyckelbricka på nätet är enkelt och billigt. Hur att hitta rätt nyckelbrickan är lika enkelt som att kunna skriva. Att hitta det bästa priset och den som passar din stil är en tilläggsköpeskilling, men ändå - köpa din nyckelbricka på nätet är snabbt och enkelt och tar dig tillbaka till lyxen av ett keyless inresa på nolltid. Instruktioner
1

hjälp av en stor sökmotor som Google, skriv in märke och modell av din bil.
2

Sortera dina svar efter pris. Det är lätt att göra på webbplatser som eBay eller Google Shopping. Om du vill ha en vanlig nyckelbricka, då sökningen är klar. Jämför priser och datum sjöfart och beställa din nyckel.
3

Kontrollera om du kan programmera din nyckelbricka själv med hjälp av "programmeringsläge" när du sitter i din bil. Instruktionerna för att programmera din nyckelbricka ska vara i din instruktionsbok. Om de inte är, söka på nätet efter instruktioner. Om du fortfarande inte kan hitta dem, är chansen att du behöver en professionell.
4

Ring en bil låssmed som du hittar genom en professionell organisation (t.ex. Associated Låssmeder av Amerika) och be dem om de programmerar din modell är nyckelbricka. Generellt kommer de ut mycket mindre att programmera en nyckelbricka än generalagenten. På din bil
5

Testa din nyckelbricka när den har programmerats. Det bör fungera bra, men om det inte gör det, be låssmed (eller återförsäljare, om du föredrar) för att kontrollera programmeringen igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127724.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.