Hur ändrar jag Keyless Entry på en 2008 Ford 250 diesel lastbil ?

Medan en Ford F - 250 super -duty diesel lastbil kan dra en gigantisk summa , det ger också den lätthet och säkerhet av ett avancerat låssystem . Din lastbil levereras med en förinstallerad Keyless remote post system som styrs av en speciell trådlös fjärrkontroll . Du har möjlighet att ändra fjärrkontroller ska du köpa en andra. För att ändra detta , måste du engagera Ford fjärrläget inträde programmering och konfigurera din nya trådlösa fjärrkontrollen . Instruktioner
1

Sätt i nyckeln i Ford tändningen . Vrid den tills den klickar två gånger ( detta är känt som " RUN "-läge ) , vrid det tillbaka till det ursprungliga läget "OFF" ( samma position som den var i innan du satte nyckeln ) . Inom 10 sekunder , upprepa detta förslag ytterligare sju gånger , men sista gången lämna nyckeln i läge "RUN" . Den Fords dörrarna låsa och låsa upp automatiskt när detta steg görs korrekt .
2

Tryck på en knapp på den ursprungliga fjärrkontrollen och vänta tills bilen låses att cykla på och av .
Sida 3

Tryck på en knapp på den nya fjärrkontrollen som du vill programmera . Vänta lås till cykeln igen .
4

Vrid tändningsnyckeln till " OFF" . Låsen kommer slås på och av för att bekräfta att den fjärrkontroll har programmerats och att du har lämnat programmeringsläget .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127709.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.