Så här ändrar Keyless Remote i en Toyota Camry

Toyota Camry kommer förinstallerad med en fjärrkontroll post system som tillåter dig att styra låssystemet med ett nyckellöst fjärrkontroll. Denna fjärrkontroll kan fästa på din nyckelring och har tre knappar: en låsa, lås och bål-öppning knappen. Om du vill växla från en fjärrkontroll till en annan, måste du programmera bilen till jobbet med den nyare fjärrkontrollen. Ett antal steg måste följas noggrant och i tid för att få tillgång till Camry fjärrkontroll-posten programmeringsläge. Instruktioner
1

Ange bilen genom förarsidans dörr och lämna det öppet och olåst. Alla andra dörrar måste vara stängda.
2

Sätt startnyckeln i tändningslåset och ta bort den, och sedan sätta in den igen och ta bort den. Detta bör ske inom 5 sekunder.
3

Stäng förarsidans dörr, öppna den, stäng den och sedan öppna den igen. Sätt i nyckeln i tändningslåset och ta bort den. Detta måste göras inom 40 sekunder.
4

Upprepa Steg 3, utom lämna nyckeln i tändningslåset. Stäng förarsidans dörr, vrid tändningsnyckeln till "ON" läget - längst det kommer att vända innan du startar motorn - sedan slå på den igen och ta bort nyckeln ur tändningslåset. Detta bör alla ske inom 40 sekunder. Om steg 1 till 4 utfördes korrekt, de billås växlar på och av så att du vet att det är i programmeringsläge.
5

Tryck både "lock" och "låsa" knapparna på trådlös fjärrkontroll och hålla dem i 1,5 sekunder.
6

Släpp båda knapparna, tryck sedan på och håll ned "lock"-knappen i 2 sekunder. Bilen låssystem växlar på och av igen för att bekräfta att den nya fjärrkontrollen framgångsrikt har programmerats. Om du hör att låset cykeln körs två gånger, då det inte görs på rätt sätt. I så fall, upprepa detta steg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127705.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.