Hur att rengöra en Holley Carb

Holley förgasare har varit en del av familjen bilen i årtionden, men också hjälpa motorvagnar race, bilar specialitet och vissa marina motorer. One-fat, två fat och fyra fat förgasare fungerar alla på samma sätt och kan alla uppleva samma problem. Översvämningar, acceleration tvekan och andra prestandaproblem oftast orsakas av smuts eller bensin som har vänt sig till lack inne i förgasaren. Saker du behöver
Aerosol
förgasare renare luddfri trasa
Stålborste eller skrubbning pad
Spray smörjmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta bort vingmuttern från förgasaren stolpen och lägg den på ett säkert ställe. Den luftrenaraggregat sitter på toppen av förgasaren och är vanligtvis fäst vid förgasaren inlägg med en vingmutter. Den luftrenaraggregat kan också ha clips runt toppen av locket. Använd en skruvmejsel för att bända upp klippen om det behövs.
2

Haka någon kanal arbete och ta bort montering luftrenaren.
3

Spray Cleaner aerosol förgasare, finns i de flesta bilar leverans butiker, på utsidan av förgasaren kroppen och låt det dra i 10 minuter. Vara noga med att inte spraya renare i förgasaren.
4

Använd en stålborste eller en nylonskiva att ta bort smuts och skräp från utsidan av förgasaren. Torka bort återstående smuts med en luddfri trasa.
5

Starta motorn och låt den gå i 5 minuter.
6

Spraya en liten mängd av förgasare renare in i inloppet av förgasaren när motorn är igång. Vänta några sekunder, sedan spraya lite mer. Motorn kan bromsa som renare når förbränningsrummen, vilket är normalt. Om det behövs drar på gaspedalen länksystemet för att öka hastigheten hos motorn. Om du sprayar för mycket renare i förgasaren, kommer motorn stanna.
7

Stäng av motorn. Spraya alla rörliga delar på utsidan av förgasaren, särskilt de kopplingar, med ett smörjmedel, såsom WD-40. Detta kommer att bidra till de flaskhalsar och gasinmatningsskivorna fungera smidigt.
8

Låt motorn svalna och torka av utsidan av förgasaren med en luddfri trasa.
9

Flytta enheten luftrenaren på förgasaren. Kontrollera alla tätningar och packningar är på plats innan du drar åt klippen och vingmutter. Haka upp någon kanalsystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127702.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.