Min 2005 GMC Canyon startar inte

Den Canyon är en mid-size pickup från GMC, och är syster lastbil till Chevrolet Colorado. Den första raden i Canyons tillverkades från och med årsmodell 2004, och finns i både fyra och fem-växlade. Det kan finnas många orsaker till att en Canyon kan ha problem med att starta, men det är inte standardartiklar för att söka innan drastiska reparationsåtgärder. Saker du behöver Begagnad Mazda Tribute Repair Guide
startkablar
Spark Tester
Visa fler instruktioner
Motor Vevar men startar inte
1

Se till att Canyon har bränsle i tanken. Ont om gas är den vanligaste orsaken en motor kommer vev men inte starta.
2

Test tändstiften med en gnista testare för att säkerställa att ingen av dem är felaktiga. Dåligt fungerande tändstift kan också vara en bidragande faktor till motorns oförmåga att starta medan du vevar.
3

Sätt nyckeln i Canyons tändningen och slå på elektroniken, lyssna efter bränslepumpen till trycksätta. Om du hör ingenting, kan det vara nödvändigt att se till att bränslepumpen fungerar.
4

Kontrollera kamremmen att säkerställa att den är intakt.
Motorn Inte Crank
5

Ge Canyon en skjuts, eftersom batteriet kan vara död. Detta är den mest typiska scenariot.
6

Låt motorn gå på tomgång i 10-15 minuter, sedan stänga av motorn och ta bort startkablarna.
7

Försök starta Canyon igen, utan att hoppa det. Om trucken fortfarande inte startar, byter batteri kan vara nödvändig eftersom det sannolikt inte kan hålla laddningen.
8

Kontrollera tändningslåset och startmotorn om starthjälp Canyon misslyckas, eftersom dessa är de mest sannolika syndarna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127649.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.