Hur man installerar en Tarp

Det finns flera fördelar med att använda en presenning som en bil täcka, särskilt för människor som inte kan hysa deras fordon i ett garage eller ens en täckt carport. Den bil täcka kan skydda fordonet från skräp som blåser i vinden och regnet, eller ens från fågelspillning. Dessutom kan det hjälpa till att avskräcka möjligheten för stöld, skydda insidan av fordonet mot UV-strålar eller helt enkelt hålla insidan av fordonet något svalare än det skulle ha varit på en varm dag. Saker du behöver
anpassade monteras tarp
Visa fler instruktioner
1

Köp en presenning som är listad som en skräddarsydd passform för året och göra av bilen för att vara omfattas. Universal täcker vanligtvis inte kommer att passa så tätt som de ska, vilket resulterar i avsnitten som rör sig i blåsiga områden som orsakar skador på fordonet.
2 försiktighet

Använd köpa ett vattentätt fodral. Även om det kan skydda mot regn, kan de presenningar också enkelt låsa in kondens, som orsakar vatten fläckar eller mögel bildas.
3

Ta tarp antingen från förpackningen den köptes eller från lagring område där det hålls. För att bibehålla den lack på bilen, ta bort alla blad, lös smuts eller skräp från presenning, särskilt om den har använts i det förflutna. Upprepa denna process med bilen också.
4

Se till att inte montera tarp över en varm bil eller nära heta avgasrör. Rulla locket över fordonet från främre stötfångaren till baksida stötfångaren utan att skjuta den över huven. Eftersom vissa presenningar inte kommit in med en prefabricerad hål för radioantenn, kan man behöva skära i presenning för att rymma en antenn.
5

gå längden av fordonet medan du installerar täcka att vara säker på att du inte drar tarp över en del av fordonet alltför grovt, vilket resulterar i en skadad presenning eller lack. Vissa fordon, särskilt de med kits anpassade kropp, kan innehålla vassa kanter ligger på rocker trim eller stötfångare.
6

Förstärka att tyget som täcker skarpa kanter för att minimera risken att drabbas av tårar under tarp installation eller borttagning. De flesta kvalitet presenningar är utrustade med låsbyglar och det är klokt att använda dessa enheter hela tiden för att hålla tarp tätt mot fordonet och avskräcka tjuvar.
7

Borttagning av tarp från ett fordon måste göras noggrant, vara säker på att toppen är ren från skräp eller vatten. Vik inte och lägga undan en blöt presenning. Torka den med tillverkarens instruktioner först, sedan lagra i en plastpåse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127647.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.