Hur korrekt att blöda en enhet Servostyrning

servostyrningssystemet i bilen använder hydraultryck att tillåta dig att stänga exakt på samma sätt som det gör en gaffeltruck för att lyfta tunga laster. Din servostyrning kanske inte kör så effektivt som möjligt om luft kommer in i systemet, blanda med styrservoolja. En vanlig indikator för att ha luft i systemet är när din servostyrning blir bullrigare och svårare att hantera. När detta inträffar du sannolikt kommer att behöva blöda, eller dränera, styrservoolja och ersätta den. Saker du behöver
Jack
Jack står
Clear vinyl slang
Servostyrningsvätska
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera vätskenivån servostyrning nivå. Konsultera instruktionsboken för att avgöra om vätskan ska vara varm eller kall.
2

Lokalisera avluftningsventilen och sätta på lite penetrerande olja. Tryck ner en längd av tydliga vinyl slangen på änden av avluftningsventilen, felande på sidan av för mycket slang än för lite. Kör slangen i en behållare för att fånga luft och gamla vätskan. Kör inte all vätska i systemet.
3

Lyft hjulen på din bil med hjälp av en domkraft och pallbockar. Detta kommer att göra att vrida ratten lättare. Starta motorn och öppna avluftningsventilen, men bara något. Vrid ratten flera gånger från sida till sida.
4

Stäng ventilen och tillsätt mer vätska. Upprepa denna process tills vätskan som är som dräneras kör air gratis. När du ser detta, stänga ventilen och den undre bilen från domkraften. Kontrollera vätskenivån gång samtidigt som du vrider ratten från sida till sida, innan körning. Addera
.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127634.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.