Kommer mitt vatten Pump Problem Orsak Min bil att köra Hot?

Det finns minst ett dussin skäl att en bil kan köra varmare än normalt och även överhettning. En trasig vattenpump kan orsaka problem med kylsystemet, vilket resulterar i en bil som kör för varmt. Typiskt ligger framför motorn, är vattenpumpen tänkt för att arbeta när motorn är igång. Kylsystemet

motorer går varm, och en flytande blandning som kallas kylmedel bort en del av värmen från motorn när en bil fungerar. Fans bistå vattenpumpen i rörliga kylmedel från kylaren till motorn och tillbaka till kylaren. När vätskan strömmar genom kylaren, det minskar i temperatur.
Moving Kylvätska

Bistå vattenpump i förflyttning av kylmediet genom motorn är ett bälte, antingen en fläktremmens (i äldre fordon) eller en kuggrem (i nyare bilar). Vattenpumpen inte kan köra om någon av dessa bälten är trasiga, vilket resulterar i överhettning.
Överhettning

Dessutom måste kylvätska gå i för att det ska arbeta. Om det finns ett problem med vattenpumpen störa flödet av kylmedel, kommer motorn att öka i temperatur och snabbt överhettas.
Ytterligare tecken
p Om en bil är överhettning och vattenpumpen är en misstänkt, kontrollera om ytterligare tecken. Indikatorer har en läcka (kontrollera vätska under bilen eller direkt under pumpen) och en "kylvätska lukt" inne i bilen vid körning. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127633.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.