Hur man återställer Airbag Ljus på en '98 Jetta

När krockkudden tänds på din Volkswagen, indikerar det att det finns ett problem med den krockkudde som måste åtgärdas omgående. Om ljuset är på, innebär att din airbag inte kommer att använda på den tiden, även vid en kollision. Det är absolut nödvändigt här problemet åtgärdas så snart som möjligt för att säkerställa din personliga säkerhet under körning. Ett SRS scanner kan anslutas till din bil för att diagnostisera eventuella problem som din VW: s interna dator har erkänt, liksom att återställa airbag ljus och systemet. Saker du behöver
Volkswagen SRS Scanner
Visa fler instruktioner
1

Förvandla din 1998 VW på och låta airbag lampan tänds. Vänta minst sex sekunder för att se till att ljuset förblir på eller fortsätter att blinka. Detta indikerar att krockkudden inte kommer att använda, även om du är i en olycka. Förvandla din motorn.
2

Köp en SRS felsökningsverktyg. Du hittar dessa genom flera online-företag. De regelbundna motor skannrar som du kan köpa från en Biltema kommer bara diagnostisera motorsystem, inte airbagsystem.
3

Titta under ratten för att hitta den 16-poliga datalänk Connector. Anslut SRS genomsökningsverktyget till det.
4

vänta på att avsökningen att ge dig ett nummer. Slå det nummer upp i boken medföljer genomsökningsverktyget så att du vet vad koden står för och vad problemet är med krockkuddar. Ett SRS scanner kan diagnostisera alla typer av mekaniska och elektriska problem eftersom den kommunicerar med din Volkswagens interna dator.
5

Åtgärda eventuella mekaniska problem Skannern identifierar. När du har gjort detta, ange koden för att nollställa airbag ljus och systemet.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127622.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.