Hur man reparerar en BMW Hood Emblem

Huven emblem på en BMW, även känd som en rondell, installeras på en framträdande plats på kanten av huven. På grund av emblemet läge, är det utsätts för solen som kan orsaka blekning. Dessutom, kan väg skräp orsaka flisning och sprickbildning. Reparera ett emblem kräver ta bort och ersätta den. Nya emblem kan köpas online, samt från återförsäljare, för mellan $ 15 och $ 50 (i oktober 2010). Saker du behöver
Skruvmejsel
Maskeringstejp
Rags
Tvål och vatten
Nytt emblem
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

Rengör noggrant kring emblemet så att färgen inte repas när den avlägsnas. Använd en mjuk borste för att lossa och ta bort lös smuts fastnar runt kanten av emblemet.
2

Wrap maskering kran i slutet av en platt skruvmejsel så att färgen är skyddad när du använder skruvmejseln för att bända bort emblemet. Skjut försiktigt skruvmejseln mellan emblemet och huven och bänd emblemet upp. Arbetet runt kanten, nyfikna upp lite i taget tills emblemet dyker bort kåpan. Du kan också använda ett kreditkort eller liknande föremål för att ta bort emblemet.
3

Öppna huven. Leta upp gummiringarna att tapparna på baksidan av emblemet var fastsatta. De dubbar på emblemet går genom små hål i huven och hålls sedan på plats med dessa gummikragarna. Den nya emblemet kommer med nya packningar. Ta bort de gamla kragarna och kasta dem.
4

Rengör området på utsidan av huven där emblemet installerades. Montera de nya gummibussningar på reglarna på baksidan av det nya emblemet genom att skjuta dem på. Linje reglarna och gummigenomföringarna upp med hålen i huven och tryck försiktigt på emblemet på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/general-car-maintenance/127617.html

Previous:
Next:

Allmän Bil Underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.